para-(av grekiska para´), förled med betydelsen ‘vid’, ‘längs med’, ‘mot’, ‘bortom’ m.m., t.ex. paranormal ‘som är utanför det normala’.
+
grafisk, som har att göra med konstarten grafik;[…]; som har att göra med skrivkonsten; som har att göra med tryckning av böcker m.m
+
form (latin fo´rma ‘gestalt’, ‘utseende’, ‘form’), inom bildkonsten ofta tydlig, konkret gestalt, men formbegreppet gäller också t.ex. flytande och amorfa tillstånd […].

Paragrafisk form är en liten enmansbyrå med stort formgivarhjärta. Det är passionen för fantastisk form som är drivkraften.
PF jobbar med visuell kommunikation, på papperet, på produkten, på skärmen och bortom. Från idé, via dialog och gediget hantverk plockar PF fram den bästa lösningen åt dig.

Paragrafisk Form hjälper dig med:

 • Din profil

  En visuell profil är din verksamhets ansikte. PF Vill därför hjälpa dig med att hitta en tydlig, stark och spännande profil. I profilarbetet tar PF fram en logotyp åt dig och sätter upp riktlinjer för användning av bilder, grafiska element och typografi.

 • Din text

  Får du kallsvetten vid tanken av verb, adjektiv och substantiv? Ingen fara, PF älskar att fläta samman ord och uttryck till träffsäkra och engagerande texter. Oh, and are you struggling with your english? Fear no more, PF will sort it in a split of a second!

 • Din Webb

  Att finnas på webben är idag en självklarhet för alla verksamheter.
  Men många webbplatser dras med barnsjukdomar – svårnavigerade, (för dig) svåruppdaterade och oinspirerande weblösningar. PF är det perfekta botmedlet och erbjuder lättanvända och väldesignade webbplatser för dig!

 • Ditt print

  Din kommunikation kan verkligen lyftas av välgjorda och gedigna trycksaker. Typografi, marginaler, papper, färgkodningar gör trycksaker till en hel vetenskap. Och PF kan sannerligen formgiva för fantastiskt tryck. PF sköter dessutom all kontakt med tryckeriet om du så önskar!